Последвайте Гласове в  Бившият омбудсман на Украйна Людмила Денисова направи

...
Последвайте Гласове в  Бившият омбудсман на Украйна Людмила Денисова направи
Коментари Харесай

Бившият омбудсман на Украйна призна, че са измисляли фалшиви истории за руски зверства, за да спечелят подкрепа от ЕС

Последвайте ”Гласове " в 

Бившият омбудсман на Украйна Людмила Денисова направи шокиращо самопризнание във видео диалог с двамата съветски шегаджии Вован и Лексус, които се показаха за някогашния дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол.
Видео от диалога беше оповестено в Телеграм-канала на Вован и Лексус, които станаха известни с шегите си със международни персони, в това число високопоставени политици по света. Двамата уговарят диалози със събеседниците си, като се показват за някой различен.

Мислейки, че беседва с някогашния американски дипломат, Людмила Денисова споделя в диалога, че украинското разузнаване я е принудило да споделя голям брой имитации за съветската войска.
Денисова също означи, че е недоволна от настоящия омбудсман на страната – той отхвърли да опише измислената история за наличито на затвор в АЕЦ Запорожие.
Фалшивите истории за зверства (убийства и изнасилвания на деца) са помогнали в изявления в парламентите на страните от Европейски Съюз, с цел да се изиска изпращане на оръжия за Украйна, сподели Денисова.

Източник: 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР